Νεότητα Θήρας

Ιστολόγιο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, Αμοργού & Νήσων

Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ξεξινάει το πρόγραμμα επιμόρφωσης του Ιδρύματος Επιμόρφωσης της ΙΑΑ στην Μητρόπολη Θήρας


Μετά την απαραίτητη ανάπαυλα για την συμμετοχή μας στις δεσποτικές εορτές των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων, και με τις ευχές να είναι ένα ακόμα καρποφόρο πνευματικά έτος το νέο έτος 2015 στο οποίο μόλις εισήλθαμε, το Γραφείο Νεότητος σας ενημερώνει ότι ξεκινάει εντός ολίγων ημερών Πρόγραμμα Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το οποίο για πρώτη φορά υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Θήρας Αμοργού και Νήσων. 

Η έναρξη των εργασιών του προγράμματος θα γίνει το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας στα Φηρά. Ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας, κ. Επιφάνιος θα τελέσει τον αγιασμό και την έναρξη των εργασιών του προγράμματος. 

Ο διευθυντής του Ιδρύματος αιδεσ. πρωτ. Αδαμάντιος Αυγουστίδης, ψυχίατρος & καθηγητής Θεολογικής Ε.Κ.Π.Α., θα περιγράψει το περιεχόμενο και τους στόχους του προγράμματος και θα επακολουθήσει η πρώτη εισήγηση με θέμα : "Το παιδί και η γονεϊκή συντροφική σχέση". Η συνάντηση θα είναι 3ωρη. 

Το εν λόγω πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν πολλά εκ των στελεχών του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Θήρας και ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί με επιτυχία και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου